به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، معتمدیان در دیدار با مدیر عامل بنیاد برکت کشور گفت: از سال گذشته که تفاهم نامه با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به امضا رسید، اقدامات خوبی صورت گرفته است که از این بابت از مجموعه ستاد و بنیاد برکت سپاسگزاریم.
او افزود: دولت در شرایط تحریمهای ظالم با تمام توان و تلاش کشور را اداره میکند، در همین شرایط سخت، اعتبارات قابل توجهی به خراسان جنوبی تزریق شده و تحولات بزرگی در بخش زیرساختها رخ داده است.
نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی، توجه به روستاها را از برنامههای کلان استان برشمرد و افزود: «مدیریت مهاجرت معکوس» در استان از برنامههای اساسیِ تدوین شده است که یکی از بخشهای آن، تکمیل زیرساختهای روستایی میباشد.
استاندار ادامه داد: طی سالهای گذشته حداکثر ساخت ۲۰۰ واحد مسکونی در روستاها برنامه ریزی شده بود، اما با حمایت دولت، پروژه بزرگ احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی روستایی را در خراسان جنوبی شروع کردیم که یک کار جدید و جهادی بود.
معتمدیان افزود: در بازدیدهایی که از روستاها داریم، اشتغال و نشاط به ویژه در بخش مسکن مشهود است، چرا که تسهیلات قرض الحسنه و بلاعوض، قیمت تمام شده مسکن را پایین آورده و سرعت کار را بالا برده است.
او تصریح کرد: سال گذشته با استفاده از ظرفیت مرزها بهترین عملکرد را در تأمین دام مولد در کشور داشتیم و با عنایت الهی، میزان بارندگی نیز به طرز بیسابقهای افزایش یافت و تلاقی تامین دام با آبادی مراتع، موجب شد تا نشاط خاصی در مناطق روستایی استان ایجاد گردد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به نهضت گازرسانی در استان گفت: سال گذشته ۳۰۰ روستا در استان گاز رسانی شد و امسال نیز گازرسانی به ۴۰۰ روستا در دستور کار قرار دارد که امیدواریم تا پایان دولت، تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار از نعمت گاز بهرهمند شوند.
معتمدیان افزود: تا پایان سال ۹۷، چهل و چهار ایستگاه دیجیتال در استان وجود داشت، اما فقط طی سال۹۸، پنجاه ایستگاه دیجیتال در استان ایجاد شد و طبق برنامهریزی صورت گرفته تا شهریور ماه امسال ۵۰ ایستگاه دیگر نیز به بهرهبرداری خواهد رسید تا ان شاءالله ضریب نفوذ دیجیتال به میانگین کشوری رسیده و از این حیث، از محرومیت خارج شویم.
بیشتر بخوانید: پیشرفت ۷۰ درصدی طرحهای احیا و مرمت قنوات
استاندار گفت: بیش از ۵۰۰ روستا در استان با تانکر آبرسانی میشوند که تکمیل مجتمعهای آبرسانی در روستاها از دیگر برنامههای توسعه محور روستایی در استان است.
او با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به نهبندان اضافه کرد: پیام سفر رهبر معظم انقلاب به نهبندان این بود که توجه همگان به این منطقه جلب شود، لیکن کارهای خوبی صورت گرفت و کارهای زیادی نیز انجام نشده است که اگر ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد برکت بر این منطقه متمرکز شوند، آمادگی داریم با سرعت پروژهها را جلو ببریم تا غبار محرومیت از منطقه زدوده شود.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: دستگاههای اجرایی استان، عطش کار و خدمت دارند و البته خدمترسانی بی منت، شرط مدیریت در استان خراسان جنوبی است.
مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت کشور نیز ضمن اعلام آمادگی کامل برای مشارکت در پروژهها گفت: خدمت به مردم در استان خراسان جنوبی محسوس است و ما نیز خود را موظف میدانیم که با تمام توان در خدمت مردم شریف خراسان جنوبی باشیم و تعهدات مربوط به بنیاد برکت در استان نیز طی این هفته پرداخت خواهد شد.
در ابتدای جلسه میرجعفریان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی نیز به تشریح پروژهها در استان پرداخت و گفت: متوسط پیشرفت فیزیکیِ پروژههای مشارکتی با بنیاد برکت ۵۰ درصد است و تعهدات بسیاری از دستگاهها از جمله دانشگاه علوم پزشکی، نوسازی مدارس، صدا و سیما، آب و فاضلاب، جهاد کشاورزی و... انجام گرفته و با تخصیص کامل تعهدات بنیاد برکت، پروژهها تکمیل خواهند شد.
انتهای پیام / ط ا